Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 18 d.

Parametrai

OG:
1.095
FG:
1.019
ABV:
10.0 %
IBU:
20
EBC:
14
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 3.200
Vienos salyklas 7.0 3.200
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Medus 2.0 0.500
Medus 2.0 0.500
      9.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.9 20 60
Cascade (U.S.) 7.7 20 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 11.0 80

Pastabos

Salinsiu ant aukštesnės ribos +74-70°C (buvo +72-68°C) tikintis nefermentuojamo saldumo.

kokias turėsiu???? Mielės bus turbinamos 2Ltr + 200g, 6h.

Medaus kiekis bus parenkamas pagal situaciją po trijų dienų fermentacijos, siekiant įvairuoti į 5.0%

Prime 180g/240ml

Medus bus pasterizuojamas 30min@(+85°C) ir bus pilamas į fermentacijos indą pasibaigus trečiai fermentacijos parai. Šioje versijoje medų kaitinsiu aukštesnėje temperatūroje (buvo +70°C), nes noriu šiek tiek daugiau karamelizacijos.
Prisijungę aludariai