Receptas / Džiazas-45
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. birželio 21 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.100 | 47.7 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 2.500 | 38.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 7.7 | |
BEST Special X salyklas | 351.2 | 0.400 | 6.2 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos Derlingieji | 5.5 | 40 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 30 | 10 | |
Citra | 12.0 | 60 | 0 | |
Mosaic | 12.5 | 40 | 0 | |
170 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Belgian Style Ale YEAST | 12.0 | 75 | |
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 20.0 g | - | 15 min. |