Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. rugpjūčio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 19 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.011
ABV:
9.6 %
IBU:
14
EBC:
11
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
Vienos salyklas 7.0 0.500
      11.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Viržiai 0.0 400 60
Spalt Select (German) 5.0 20 60
Spalt Select (German) 5.0 20 15
Smolistyj 5.1 15 15
Smolistyj 5.1 15 5
      470  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 70.0 87

Pastabos

į vandenį alaus salinimui metam viržius ir paverdam 10 min.

dar šiek tiek jų įdėta alaus virimo pabaigoj.
Smolistyj tiesiai nuo krūmo. Šviežių apynių – 125 gr. nežinau dar kaip juos skaičiuoklėj rašyt, tai palikau tipo sausų porcijas. realiai 50/50 padalinta.

Komentarai

  • goem

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    jau apyniu derlius nuimtas?
  • Naminis

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    džiovintų apynių 1 g = 5-7 g šviežiai skintų
  • Zydrius

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    derlius nuiminėjamas:-) pas mane jau prinokę. labai smalingi, iškart aišku ko taip vadinas.

    tai normaliai tada apskaičiavau vadinas, ačiū už paprotijimą
  • null

    2012 m. Rugpjūčio 15 d.
    uch, šito labai geidžiu paragaut!
Prisijungę aludariai