Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 12 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. sausio 25 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.1 %
IBU:
13
EBC:
8
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.400
Pils salyklas 3.3 2.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.600
Miežiniai dribsniai 3.0 0.600
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 18 60
Citra 12.0 18 10
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 14.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 18.0 g Virimui 15 min.
Citrinos ir/arba apelsino cedra 12.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Hoegaarden klonas

25 l vandens
42˚ - 10 min
52˚- 5 min
62˚- 30 min
72˚ - 30 min
78˚ – 5 min (aparatu 30 min, kad tekinimo laiką kompensuoti)
Tekinti 10 l vandens
100 – 90 min

Verdant:
60 – Hellertau
15 – Cedra ir kalendra
10 – Citra
Prisijungę aludariai