Receptas / Pievutė
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.400 | 40.0 | |
Pils salyklas | 3.3 | 2.400 | 40.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.600 | 10.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.600 | 10.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 18 | 60 | |
Citra | 12.0 | 18 | 10 | |
36 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 14.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 18.0 g | Virimui | 15 min. | |
Citrinos ir/arba apelsino cedra | 12.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Hoegaarden klonas
25 l vandens
25 l vandens
42˚ - 10 min
52˚- 5 min
52˚- 5 min
62˚- 30 min
72˚ - 30 min
78˚ – 5 min (aparatu 30 min, kad tekinimo laiką kompensuoti)
Tekinti 10 l vandens
100 – 90 min
Verdant:
60 – Hellertau
15 – Cedra ir kalendra
10 – Citra
Tekinti 10 l vandens
100 – 90 min
Verdant:
60 – Hellertau
15 – Cedra ir kalendra
10 – Citra