Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2024 m. gegužės 24 d.
Receptas modifikuotas:
2024 m. rugsėjo 24 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
17
EBC:
20
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 3.238
BEST „Caramel Wheat“ salyklas 80.9 0.340
CaraPils salyklas 4.5 0.230
      3.808

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.7 22 45
Hallertau Mittelfruh 3.5 10 15
Hallertau Mittelfruh 3.5 10 1
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Skystos Omega Mexican lager mieles 143.0 75

Pastabos

PROCEDŪROS Atlikite mini košę su 15l. vandens ir grūdų Statykite 67C temperatūroje 30 minučių Pridėti ekstraktą Užvirinkite Suberkite apynius ir toliau virkite Įpilkite likusių apynių ir airių samanų, kaip nurodyta Nuimkite nuo ugnies Atvėsinkite iki 10C. Perkelkite į pirminį fermentatorių Užpildykite šaltu vandeniu iki norimo lygio Deguonies ir Mielių starteris 3L. Pirminė fermentacija : 7dienų 10C.temperatūroj 7d. 13C temperatūra. Fermentacijos pastabos : butelio būklė arba priverstinis karbonatas Originali gravitacija : 1,052 Galutinė gravitacija : 1,013 Alkoholis pagal svorį : 4% Alkoholis pagal tūrį : 5 % IBU : 17 Spalva : 8-10

Nuotraukos

Prisijungę aludariai